Kommisjon

Kommisjon

Fana Bilforretning selger din bil for deg. Våre omkostninger ved et salg er kun kr 15.000,-

Over 30 års erfaring i bransjen har lært oss at vi vil ha gode muligheter til å oppnå en høyere pris ved salg, enn de fleste gjør ved et privat salg.

Fana Bilforretning selger over 500 biler i året, og vår gode økonomi er din trygghet når du inngår en avtale med oss. Våre samarbeidspartnere innen finans/forsikring og garanti gir deg også fordelaktige priser når du inngår avtaler gjennom oss.

Erfaringsmessig ser vi at biler som står i vår utstilling blir solgt raskere og til rett pris.

Før bilen stilles ut hos oss, så blir den vasket og klargjort av våre dyktige medarbeidere. Så tar vi gode bilder, og lager en korrekt og grundig salgsannonse.

Våre salgskanaler på nett er Finn.no, Facebook og Fanabil.no. Vi benytter også utstrakt annonsering på internett i flere kanaler.

Ved et fullført salg, så tar vi oss av hele prosessen med finansiering, kontrakter og overlevering.

Fana Bilforretning er et autorisert bilverksted, og vi vil naturligvis sjekke bilen grundig før den selges.

Hvis du har en kurant eller nyere bil du ønsker å selge, ta kontakt så hjelper vi deg med salget idag!

Kontaktinformasjon

Hos oss finner du garantert en bil som passer til dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig bilprat!

Adresse: Nedre Nøttveit 60, 5238 RÅDAL
Telefon: 55 31 77 00
E-post: post@fanabil.no

Besøk oss på facebook

Kontakt oss

Har du noen spørsmål knyttet til noen av våre tjenester er det bare å ta kontakt –  fyll ut kontaktskjema nedenfor, så kommer vi tilbake til deg!    Fana Bilforretning AS

    Vi har et stort og spennende utvalg av nyere bruktbiler. Fana Bilforretning AS leverer nøye utvalgte biler til svært gode priser!

    Våre biler

    Hos oss finner du garantert en bil som passer til dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig bilprat!

    Kontaktinformasjon