Direkte kjøp

Direkte kjøp

Ønsker du å selge bilen din, og du ønsker å slippe å vente? Vi kjøper din bil idag, og du slipper å vente på oppgjør fra en privat kjøper.

Hvordan kan vi gjøre dette?

Det er en kjensgjerning at det tar tid å selge en bil til riktig pris. Derfor betaler vi deg en litt lavere pris enn vi forventer å få ved et videresalg. På den måten tar vi risikoen ved å vente, kostnaden med å rengjøre, kontrollere og klargjøre bilen – samt alt av arbeide med finansiering, garantier og overlevering til ny eier.

Samtidig får du oppgjør så snart bilen har gjennomgått en kontroll på vårt verksted, og vi har blitt enige om en pris for din bil. Du slipper å vente på at rett kjøper skal dukke opp – vi tar hele jobben med markedsføring, venting og salg.

Vi ønsker oss i hovedsak nyere eller kurante biler.

Ta kontakt idag for en hyggelig bilprat, og et uforpliktende pristilbud.

Kontaktinformasjon

Hos oss finner du garantert en bil som passer til dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig bilprat!

Adresse: Nedre Nøttveit 60, 5238 RÅDAL
Telefon: 55 31 77 00
E-post: post@fanabil.no

Besøk oss på facebook

Kontakt oss

Har du noen spørsmål knyttet til noen av våre tjenester er det bare å ta kontakt –  fyll ut kontaktskjema nedenfor, så kommer vi tilbake til deg!    Fana Bilforretning AS

    Vi har et stort og spennende utvalg av nyere bruktbiler. Fana Bilforretning AS leverer nøye utvalgte biler til svært gode priser!

    Våre biler

    Hos oss finner du garantert en bil som passer til dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig bilprat!

    Kontaktinformasjon